Schoolpakket
voortgezet onderwijs

Wij zijn een team van gespecialiseerde schoolfotografen en werken met professionele apparatuur. Bent u nieuwsgierig en wilt u meer weten? Neemt u dan contact met ons op en vraag naar onze superscherpe prijzen en aanbiedingen!

Setprijs vanaf
10,00

Informatie
schoolpas

 

Informatie opvragen

Voortgezet onderwijs

Schoolpassen

'tZuiden.nl biedt de mogelijkheid tot het leveren van schoolpassen. De passen worden geprint met de leerling foto en leerling gegevens naar keuze. Het printen wordt “in huis” uitgevoerd, zo houden wij controle over de kwaliteit en data. De passen kunnen worden geleverd met of zonder Mifare chip. Binnen 5 werkdagen worden de schoolpassen en koppenkaarten op school afgeleverd. De leerlingbestanden met foto’s worden voorbereid voor het leering-informatie-systeem van de school en kunnen via ons schoolportaal worden gedownload.

Kies nu uw eigen achtergrond

Het is bij ons mogelijk dat leerlingen/ouders zelf hun achtergrond kunnen kiezen, fotografie vindt plaats met een greenscreen. Via speciale software is het mogelijk deze achtergrond naar eigen keuze te vervangen. Vraag naar de voorwaarden.

Afspraak maken?

Wilt u meer informatie over deze nieuwe manier van schoolfotografie, dan kunt u ons op onderstaand adres bellen of mailen.